Latexco NV is één van ’s werelds toonaangevende producenten van componenten in latexschuim en PU voor de bedding industrie.

Om aan de vraag van klanten wereldwijd tegemoet te komen, investeert Latexco vandaag in een gloednieuwe productieafdeling van pocketveermatraskernen in Tielt. Latexco Springs is een nieuwe entiteit met de meest geavanceerde apparatuur die opstart in januari-februari 2018.

Om deze groei waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar nieuwe geëngageerde en getalenteerde collega’s die graag bij ons als machine setter/operator in aan de slag willen gaan. Aanvankelijk in dagploeg en op termijn wordt overgeschakeld naar 2 en 3 ploegenstelsel.

 

Machine Setters/Operatoren

 

U staat in voor:

  • het produceren van matras pocketveereenheden op CNC geautomatiseerde machines
  • wijzigen van specificaties met behulp van zowel handmatige en touchscreen-methoden
  • kwaliteitstesten door het opmeten & kalibratie van de geproduceerde referenties
  • werkprocessen en technische documentatie beoordelen en begrijpen

 

Je bent “owner” van je machine. Als er zich storingen of pannes voordoen, kan je de hulp inroepen van collega’s die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen.

Je rapporteert aan de operationeel verantwoordelijke.

Je krijgt een grondig opleidingstraject om je vertrouwd te maken met onze organisatie en knowhow. Daarnaast investeren we in het verder ontwikkelen van je talenten.

De eerste kandidaten kunnen een opleiding genieten in Engeland op identieke machines, daarvoor is de kennis van het Engels een pluspunt.

 

Profiel:

  • Idealiter kan je een aantal jaar ervaring voorleggen als machine setter/operator in een sterk geautomatiseerde omgeving
  • Ervaring met werken in een georganiseerde professionele productieomgeving, bij voorkeur met CNC-productielijnen, is een voordeel, vooral eerdere ervaring in pocketveermatrassenproductie
  • Je kan terugkijken op een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterk technisch probleemoplossend vermogen, bent nauwkeurig en oplettend en neemt je verantwoordelijkheid

Wij bieden:

  • Dynamische en boeiende job in een aangename sfeer
  • Verloning en extra legale voordelen zijn volgens de geldende barema’s en blijven uiteraard bespreekbaar

 

Wil je graag deel uitmaken van het Latexco team?

Stuur dan uw kandidatuur op naar mailto:jobs@latexco.be

 

 

Terug naar het overzicht